onsdag 5 maj 2010

Tufft & feminint! blir Pricken över "i" et

MYS! det kommer leveranser dagligen och det gäller att vara på HUGGET! jag sprang in en snabbis igår och skyndade mej att lägga undan i alla fall ETT måste från en ny leverantör...

Men i kväll efter alla bokade aktiviteter SKA jag unna men ett långt besök på Handplockat

På Sjalarnas & Smyckesbordet! har jag använt en sjal som löpare för att få ihop helheten.

Överst den trikågrå sjalen med grå spets och sedan våningen under den vita med fin kant!Remset med korthållare i olika färger...

Snygga gråbeiga skinnjackan och en vit "farfars tröja" Halsband från House doctor och dubbla sjalar från Fé.

Motljusbild så ni ser väl inte så mycket men ni får en känsla av hela bordet i alla fall

Idag Måste jag hinna shoppa lite ;) Vi har fått in så mycket fint på bägge butikerna! på Interiör har vi packat upp massa nya bäddset *SUCK* vill ha allt, stora kuddarna 90x50 som man bäddar "längst bak" bland kuddarna är SÅ snygga och nu har vi FLERA olika örngott till de stora kuddarna att välja på.. verkligen snyggt och ovanligt att kunna bädda så (så nu behöver man inte bara se sådana bäddningar i inredningsmagasin, jag njuter av sådan snyggbäddning hemma åxå;)

På Handplockat har vi Bla fått en leverans från denna nya leverantör! kolla in HÄR på bilderna från deras monter på formland... inköpsmässan i Danmark!

2 kommentarer:

kardemumma sa...

Vad glada dom ska vara att dom har dig på orten så att dom kan handla vackra saker!! Du är så himla duktig! Sträck på dig-du är bäst!
Kramar Carina
Blir det Thailand eller??

Livet i byn sa...

Oh så fint, var in på lunchen och köpte jordgubbsgirlangen och jordgubbsljuset. Mums!!

~Livet i byn