söndag 23 maj 2010

Tvätt packning och arbete

På denna söndags dagordning står det Tvätt packning och arbete...

På tisdag åker jag ned till Stockholm där jag ska kursa på Birger Jarlsgatan!

På Torsdag sammanstrålar jag och mina barn oss för att se om vi inte ska ta oss i väg på en liten semester tripp med lite sol och mycket bad. Maken stannar hemma och jobbar och får väl om han har "TUR" lite semester framöver ;)

Så jag ska inte bara rusta mej för kursen, jag ska packa för barnen och våran semestertripp med och det måste göras IDAG!

Jag har massor med saker som jag "BORDE" göra... så jag törs knappt säga det! men jag hoppas att inte solen gassar idag, så jag vill vara utomhus och flytta mina perenner då maken vill bygga en trä spång där min nuvarande blågrönavita perenna rabatt nu står...
Det är ju klart att det vore enkelt att flytta dem nu när de är små men jag vet faktiskt inte om jag hinner MED det i dag =)

ANNA IDAG SKA DU
TVÄTTA
PACKA
OCH ARBETA UNDAN PÅ KONTORET
(årets mest komprimerade Måndag imorgon... "knök"mycket som är inbokat!)

Hoppas ni har det bra alla goa bloggbesökare som kikar in här

2 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att åka till Stockholm.Kul att barnen kommer så ni får lite mys och semester.Önskar dej en skön söndag .Kram Rita ♥

Livet i byn sa...

Ha det fint i Stockholm nu och ha en underbar semester med barnen sedan. När kommer du hem igen? Kommer att sakna dig, men vi håller ställningen här hemma i butiken :0)

~Livet i byn