måndag 3 maj 2010

Lååång Valborgshelg!


I fredags avslutade vi butikernas Inventering... Mysigt att få vara på Handplockat och ta i (och räkna) i alla fina saker... Jag är så glad över vårt sortiment och nöjd över alla våra leverantörer... Det känns verkligen som om att butiken ÄR vad den Heter! Handplockat! vi HAR ett handplockat sortiment - Sedan har vi världens bästa anställda åxå Kram till alla GULDBRALLOR som jobbar hos oss sällan eller ofta - Ni förgyller mina dagar!Den Röda Lördagen Arbetarnas dag så firade jag med att just ARBETA! på förmiddagen jobbade jag med arr på Handplockat och kl 12 kom Ingrid och jobbade då vi hade butiken öppen 12-15 Hon packade upp MÄNGDER av Sjalar från Vintage by Fé kolla in butiksbloggen!

Själv gick jag över på kontoret och jobbade till halv sex.. när jag kom hem hade maken ordnat middag och middagsgästerna var redan på plats... Mysigt!

Snygga Träskor och stolsdynor på hög men INTE de vita med hålsöm som vi väntat så länge på *suck* Men ny hålsömslöpare i vitt från PB Home har anlänt och rull gardin i samma textil till kanon pris =)


Alla bilder idag från vår butik Handplockat

Igår fick jag som omväxling ställa upp för vår dotter och kompisar och skjutsa dem till Luleå de skulle spana in IDOL ut tagningen så det blev fotografering med Peter Jihde och idolväska med hem, själv "gjorde jag bort" årets HÄRLIGASTE HÄNDELSE *N O T* Provade (och inhandlade) bikini, Inte kul Vad är det som gör att ljuset i en provhytt framhäver ens allra bästa sidor?

Kvällen avslutades hos Lena (som har Cafe Rävasten ) där vår son genomfört sin PRAO hela söndagen... Det är inte alla Prao perioder som avslutas med att alla familje medlemmar till prao eleven blir bjuden på plankstek ;)

Denna morgon har jag packat upp flera nyheter i butikerna och snart har jag gjort Halv arbetsdag trots att klockan bara är 10

Najselinajs najs!

2 kommentarer:

Livet i byn sa...

Fniss, det där med bajspåsarna tänkte jag först på men sedan tänkte jag att nej så kan det nog inte vara ;0) Men det är ju superfiffigt - verkligen!

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Men du TACK!!

~Livet i byn