fredag 12 november 2010

Fin fina underbara männnniskor !

Men HALLÅ vilken SERVICE
Vilka finfina underbara människor !
igår fick vi TVÅ leveranser till Handplockat i Luleå från Underbara KALLHOLMEN! Först en pall med stolar och bord sedan kommer en Personlig leverans med släp!

Kallholmen  två svägerskor som tillsammans med deras norrländska producenter formger och producerar möbler med tidlös kvalitet ! har nu med MYCKET kort leveranstid levererat till oss - och det underbara vitrinskåpet levererade de personligen!!!!! Bilden ovan från deras gårdsbutik.
en formexbild från deras personliga blogg....
Stolen Dorotea står nu i vår butik i Luleå tillsammas med matbordet nedan, alla bilder idag från kallholmens blogg HÄR kan du besöka deras fina hemsida TIOTUSEN tack för UNDERBAR SERVICE och fler kramar till Girlpowern på Kallholmen!
Miljöerna börjar ta form på Luleåbutiken och idag står det UPP pack på menyn ;) fix och trix
Tyvärr kan inte bredbandsleverantören ordna bredbandet så det gör att vi kanske måste vänta med öppningen till början på nästa vecka... för inte kan man väl öppna en butik utan att kunna ta betalt med kort i en stor stad som Luleå??? ... eller hur! eller kan man det har kunderna förståelse tror ni?

Idag får vi även lite Gröna växter till Luleå butiken DET BEHÖVS =) det levande gröna mjukar upp och skapar hemtrevnad... idag SKA jag fota processen i butiken har jag tänkt =)
men på senaste tiden vet vi ju hur det brukar gå....
kameran följde igår alltid en början ;)  ... men inte kom jag i håg att fota !!!!

3 kommentarer:

Marina sa...

Men vad mycket fina bilder! Lycka till!
/Marina

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej där! Men va´kul - var i Luleå öppnar ni??????
Carin

Handplockat sa...

Hej hopp
Vi vet inte när vi öppnar
När vi är färdiga =D
kanske söndag måndag eller Tisdag

ju förr destobättre
när allt fungerar låser vi uipp dörren =)