tisdag 23 november 2010

Varm i hjärtat !

Titta vilken underbar bild Ingrid har fotat till vår web butik.....
Ingrid har egen blogg och hon är vår web butiks ansvariga, och vilken jobb qwinnan gör ;) Hon hör även till året tunt personalen på Älvsbybutiken henne träffar man oftast hos oss fredags eftermiddagarna och lördagar =)

 Hög mysfaktor tycker jag! Stolsdynorna har jag bloggat om tidigare och vem vill INTE ha en tolixstol.... jag har varje besök på Danska inköpsmässan suktat men tvekat de är ju lite dyra den där stolarna och pallarna men kanske jag tar mod till mej när jag i februari åker ned till Danmark för vårens inköp!
Bokade i alla fal Flyg och boende igår för Stockholmsinköpsresan, snart är det dax för  vår och sommar inköp KULIT !
Idag fick vi påfyllnads leverans så nu finns de åter i lager dessa godingar för värme ljus i zink Gillar dem Verkligen
Eivor våran klippa i Älvsby butiken har verkligen med massor med kärlek vänt upp och ned på butiken flyttat kassan och roddar om .. allt för att få det fint inför kommande helg med skyltsöndag och allt därtill!
Tjejerna i Luleå butiken ror med alla åror och just nu känner jag bara att jag inte hinner få prata med nån av Er: Ingrid Eivor och Luleklipporna!+ Happy homes personalen (vi jobbar på kontoret för allt vad tygen håller) men jag känner att jag inte hinner PRATA med ER men jag verkligen HOPPAS att ni VET hur mycket jag uppskattar Er! Vi har ju de bästa Happy homesisarna och den bästa Hanplockade personalen EVER!!!! (är allt lite mallig över er ALLA)
Detta är ett sk 2-dels set en mindre och en större, men jag tror vi ska sälja dem styckesvis istället, fin att ha hägnade i band eller stående  man kan i och för sig hänga ihop bägge, så får man en två vånings ljuskrona =)

Men vet ni vad jag har nog trillat dit på kaffe! vuxenpoäng... men nu har jag väl snart ALLA LASTER man kan ha (i kaloriii väg i alla fall) ska försöka hoppa över kaffet när allt lugnat ner sig lite...

imorgon blir det en TIDIG Luleå tur (HPL påfyllnad flera leveranser idag ) men innan dess en stunds hemma pyssel och sedan butiksgrubblerier på HPÄ det stundar ju för farao JULSKYLTNING!!!!! och den här stressfian har inte BÖRJAT ÄNNU!!!!!
Vi hörs!

3 kommentarer:

Nina sa...

Halooo
Vad härligt det låter... pynta och ta fram nyheter :O)
Vilken fin adventljusstake med rotting fat.
Ha en trevlig tisdag kväll
Kram Nina

Ingrid sa...

LoVe YoU tOo:0)

~Ingrid

Ingrid sa...

Ska kolla lite hur jag jobbar mellandagarna. Men vi träffas väl kanske eller hörs på fredag ;0) Cornelia vill nog väldigt gärna jobba...

~Ingrid