tisdag 27 april 2010

Nordljus Inspirerar =)

När Anneli & Jag hälsade på våra goa vänner och hade en härlig TJEJHELG nyligen, så drog Sara iväg oss med till NORDLJUS många av er har säkert besökt deras Webb butik! nu har de även en butik... ett svart charmigt hus lite söder om Sundsvall ;)

Det är sååååå inspirerande att besöka andra butiker ... kolla in sortiment och leverantörer och jag måste säga att jag kände mej som "hemma" vi har mängder av gemensamma leverantörer Kulit - nu får ni ett smakprov på butiks bilder och jaaa det kommer flera =)

GreenGate har egen hörna.

En romantisk blommig tapet med vita detaljer, smycken och inredning samsades med plagg och skor ;)
Känns som ett bra ;) handplockat sortiment ;)

Ha en toppen Tisdag!

måndag 26 april 2010

Bot mot vårtröttheten!

Måndag IGEN! Ja tiden dagarna och veckorna ruuusar tycker jag ...
Tidigare kunde jag säga att det fanns lugnare perioder, men nu finns det "driv och vi ska göra detta nu" hela tiden... Jag har ju ett härligt jobb i olika branscher när det är lugnare i ena delen är det högsäsong i andra, och då blir det DRIV och tiden går undan....

Jag ÄR lite vår trött just nu och helgen som passerat var så välbehövlig... I Julas fick jag ett presentkort på Spa behandling (Tack Familjen Eriksson Öhman) på PiteåHavsbad.. I lördags var det DAX Anneli & Jag strövade lite på stan, åt en Alldeles galen för SALT Cesarsallad på Piteås nya Sportbar, och njöt sedan på Piteåhavsbad.... lite ont åxå, men massor med njutning! vill man bli fin får man lida pin....

Det blev massor med "egenvårds" prat och jag shoppade även lite Clinique.... (Kicks har bonusdagar och gåvan är toppen BRA)

Vi har verkligen ÄTIT gott denna helg och slappat! (rena gourmé helgen) Idag blir det kur igen denna gång FRAM till 22 MAJ..... nu MÅSTE jag stålsätta mej =)

Ieftermiddag ska jag och barnen börja skrubba oss ... Det blir sim och bastu med saltscrub... Semestern är spikad men vi har inte bokat någon resa ännu. Barnen & jag har våran ledighet beviljad och maken ska ha semester efter min period... men några långhelger ihop hela familjen ska vi nog lyckas få ihop....

Vad gör du för att få ur Vårtröttheten ur kroppen..

jag brukar inte vara vår trött, men nu ÄR jag det....

torsdag 22 april 2010

leverantör hälsade på oss igår!

När man som vi har en butik i norrlands inland... inte efter kusten, så är vi inte bortskämda med leverantörs besök men igår hittade en av våra leverantörer till oss!

Bilder från deras monter på formex! Jag satt fast i ett möte(han kom en timme senare än planerat så jag hade ingen möjlighet att stanna kvar utan var tvungen att åka på nästa bokade tid!) Men kollegan shoppade visst lite;) Jeans stolen är på väg till oss... jag vill så gärna ha en i vårt sovrum och en i vår hall vi får väl se! Jag gillar ju JEANS TYG i inredning!

Hua i morgon får jag kanske svar på mina allergitester jag brutal längtar ju inte efter svaren om jag säger som så...

Ikväll blir det middag på annan adress IGEN! Våra vänner står för middagen medans vi har tvättstugebokningar överallt efter vår ÖVERSVÄMNING i källaren =) Skönt att slippa tänka på matlagning i kaoset!

TACK Anneli & Rickard för att ni ALLTID ställer upp för oss! LÖVE

onsdag 21 april 2010

Blogg inlägg nr 2 idag ;)

Vad är det för en dag idag jo det är mammas födelsedag
OJ vad jag saknar min sprallgalna mamma * så vi får ta Ronja Rövardotter film repliken som passar så klockrent in på dagen till ära
- Hon Fattas mej , hon fattas mej så det gör ONT i kroppen!

Men vi firar henne idag! Hemma och med recept (från Le Parfait) här på bloggen!

Här kan ni läsa lite mera om min mams ;)

Vi har fått in en Brutal mjuk och snygg skinnjacka på HP kolla in butiksbloggen!
Sköt om Er och krama extra på nära & kära!

blev lite småkär i helgen...

Kärade ner mej i klänningen med goa namnet Gotta love it dress.... den bara hängde där helt oskyldigt, i vitt en liten HONKYDORY dröm... men prislappen fick mej att vakna ur just det drömmen.... men den var lite glitteri ögonen farligt.... Vore onekligen inte helt fel till Midsommar... Men här ska inte shoppas dyra sommar klänningar sommar semesterlängtan är större ;)

tisdag 20 april 2010

Mixad tisdag.....

Oj vilken dag! jag ser helst på dagen som passerat igenom den possitiva linsen.... så tar vi det först så har vi fått flera leveranser idag: Björgs underbara smycken, Gardiner, en ljuvilg svart tuff mjuk skinnjacka... och sommarens stråhattar! vi har inte plockat fram allt men de är här i alla fall... sedan har jag fått vara på butiken Handplockat liiite grann idag det är hög mysfaktor på de minuterna ;)

Jag har sådan sommar längtan, tänkte att de ljusa bilderna från favorit studion som förmedlar hus att filma /fota passar bra idag!

Sedan har vi de där sakerna som idag gjorde att jag hoppas på att just denna dagen var veckans BÄSTA!!! Punka på SAABLUND i morse.... och i kväll innan vi skulle iväg på sonens fotbollsträning.... (och sedan vidare på samma sons buggträning) VARMVATTENKRAN PÅ FÖRFULLT sedan näääär ? i källaren - vatten på hela golvet kartonger med TVÄTTADE Vikta "gebort" - "rödakorset" "loppis" helt genomsura...
andra loppiskartonger redo för majmånads loppis.. och depp mitt verkliga "drömma sig bort arkiv" Lantliv och mängder av inredningstidningshögar.... inte fuktiga utan numera även ryggsimskunniga inredningstidnigar...
OM JAG SÄGER SOM SÅ jag har ju förfarao ANNAT att göra än slänga stora delar av allt vi har i källaren plus TVÄTTA OM ALLT...

suckelisuck suck

Så flög drömmen om att putsa minst ett fönster varje kväll denna veckan sin kos ut genom fönstret i kapp med att jag ska boka tvättstugor i fastigheterna och sedan köra som ett skållat troll mellan, och tvätta och hänga OCH SLÄNGA!!!!

måndag 19 april 2010

har börjat söka möbler till trädäcket!

Måndag himmel vad dagar veckor och månader bara rusar iväg.... Vi har verkligen haft en toppen helg och jag har vått ta igen lite "kompis tid" med mina vänner.... MYCKET LYCKAT!
denna förmiddag har jag tagit emot en lantbröds och kanelbulls leverans från Cafe Rävasten som vi säljer på Butiken idag ...
Nu behöver jag tips... vi har börjat söka efter utemöbler till vårt trä däck.. gärna nya materialet konstrotting eftersom vi inte har något tak över trädäcket.
Alla bilder idag från BRAFAB och alla är av det materialet...
De flesta modellerna är ju svarta kubiska soffgrupper (min dröm NOT) och de är ju inte riktigt "jag " har ni några tips? söker runt lite om kvällarna bland alla leverantörer/hemsidor...

svårt ... gärna i vitt eller annat ljust eller rotting look alike....

vi rymmer soffdel och mat gruppsdel

Men viktigaste är nog soffdelen annars väntar vi till nästa år... men vore kul att kunna njuta redan denna sommar.... Nu är min lunch slut så nu ska jag tillbaka på jobbet- njut av fågelkvittret.

söndag 18 april 2010

bara några till ...

Är ni "less" nu ? tredje dagen här på bloggen med Björg nyheter som snart anländer till butiken...... denna berlock borde ju alla frisörer ha ;)

Härlig text eller hur .. kanske jag borde köpa den till min MAKE ..(som är lite flygrädd)

fiiin ;)

Denna vill jag åxå HA + att jag vill ge den till vår dotter...

Idag bär det av hemåt många mil men "värt varje timma": Vi har verkligen fått surra av oss lite

HA en toppensöndag och imorgon lovar jag att inte blogga om björg smyckena ;)


lördag 17 april 2010

Fortsättning från gårdagen!

Ja jag är ju inte helt frisk... ganska smågalen.... jag har faktiskt köpt in detta!

Fantastiskt halsband i silver oxiderat silver och guld på silver med hängen och text där tre hängen har en diamant.Halsbandet designades speciellt för ett Norskt magasin HENNES och auktionerades ut 2008 där pengarna gick oavkortat till: a women´srights organization.Därav namnet Fight against violence.Halsbandet kallas också "Madonnas halsband" som hon ska ha fått i 50 års present. Halsbandets längd ca. 50 cm.

Hela nya serien med berlocker är på "väg in" Här HONEY

och flera kunder föredrar de som finns i guld här är en av nyheterna.

sedan kan man även hänga berlockerna på detta armband... strax åter i lager.



"together we will live forever" och ett släkt träd kanske!

IDag har vi bilat många mil Anneli och jag Shopping och skratt står på Dagordningen! och i morgon bär det av hemåt.

HA DE

Posted by Picasa

fredag 16 april 2010

Igår skickades våran order från Björg...

Denna passar ju ypperligt att starta dagens blogginlägg med " En sann vän är svår att finna, svår att lämna och omöjlig att glömma" Det passar så bra in på denna helg... Vi är nämligen 4st "tjejer som gått skola åk 1-9 + studentåren ihop, och denna helg ska vi träffas trots att det skiljer många mil mellan oss... Så en extra kram från mej idag till Sara Johanna & Anneli!

Igår fick jag meddelande från DHL att våra varor från Björg är på väg så nu blir det garanterat flera Björg smyckes bilder den närmsta tiden... smyckena borde vara på butiken handplockat om en vecka.... Detta är så typiskt Designern Björg... Tufft med "kaxig text".... Kan jag Verkligen tänka mej som Morsdags ;) Present =)

Alla smycken tillverkas för hand i äkta silver, guld på silver och oxiderat silver.
De stenar som används i smyckena är Diamant,Topaz, Safir, Rhodolite, Peridot Det typiska för Björg smycken är den grova lite råa ytan som gör att smyckena
blir unika och personliga.
Många av smyckena har små texter ( i guld eller oxiderat svart) som kan vara både humoristiska, kaxiga och kärleksfulla.
Hitta ditt personliga smycke som får dej att stråla lite extra.




Halsband i silver med hänge som kompass och text
"You are my north my south my east and my west, my working week
and my sunday rest"
Längd 50 cm och hänget 30 mm i diameter.
Idag ska jag även besöka en MKT speciell inrednings butik och få mej lite inspiration...
hög dos av Fredagsmys från mej till dej

torsdag 15 april 2010

går omkring och "Mallar mej"

Jag har köpt mej ett par vrålsnygga röda träskor med vita prickar... de andas sommar och gör mej glad... så när jag nu idag svängeromkring så ser jag säkert hel MALLIG UT =)

Shoppat dem på Butiken Handplockat ... så klart =)

jag är så brutalnöjd över vår nya städset (gårdagens inlägg) Sedan unnade jag mej en knall cerise G L A D disktrasa åxå från IRIS som vi säljer på Handplockat ;)

Idag har det packats upp massa nytt från Green Gate på Handplockat... kul jag vi bara dit och kolla in ... men jag HINNER INTE

Hoppas ni har det bra - nu ska jag strax vidare.

onsdag 14 april 2010

SHOPPAT Idag


Handlat hem lite från Butiken Handplockat ;) detta härliga ord ger ju onekligen mersmak i munnen pinne med träskylt "Vårkänslor"29:-



Hua vad det "följer in" hela tiden... Maken köpte resolut denna idag, men inte grå som bilden visar utan vår skyffel är vit till ekskaftet.. den kommer att få stå framme så man andvänder den ... den är så snygg dessutom ... IRIS hantverk heter leverantören och det är synskadade som tillverkar dem här i Sverige!

Från samma leverantör köpte jag denna men jag tog svart skyffel denna SKA ENDAST användas som BORDS SOP.... SMULORNAS SKRÄCK....

Den finns i denna minivariant men jag gillar den större bättre så den köpte jag!

Vårkänslor skylten hamnade i pärlhyacinterna som huserar i den snygga zink koppen, på planteringsbordet vid bron....
ha en toppen Onsdag
kramen

söndag 11 april 2010

Semester vibbar!

LEDIG SÖNDAG HEMMA! Sug på Den du !!! Det gör jag =)
lite lyxigt med en ledig helgdag tycker jag... och det får ju tankarna på MERA ledighet... Vår i luften - och semestersuget hugger in som ett öronstygn!
Vad vore livet utan Drömmar... Ett litet hus i Provance eller som idag här på bloggen
ett eget litet BEACH House någonstans! Jag hittade dessa bilder på en av mina favoritsidor så jag tänkte att ni skulle få er en liten PASTELL DOS denna söndag!
Mycket av denna stilen fanns på vårens inköpsmässor... och jag är lite influerad...
Men det får inte för min del bli FÖR puttignuttigt / romantiskt!

Denna passar in i stilen ;) Denna väskmodell har vi fått in i veckan på Butiken Handplockat i färgerna ni ser på bilden nedan !!!

Kittlar vår och sommarnerverna eller hur!!!!! och till BRA pris 135:-

Jag skulle gärna krypa in ett sådant här "beach house" eller nästan sjöbod/strand hytt!

Där det enkla harmoniserar med vitt och glad färg=)

Till allt det vita ... prickar ränder och blommor...

Själv har jag semesterfunderingar... har ni spikat era semestrar ännu? Vi har mycket att göra året runt på jobbet, och denna vår kanske vi delar upp oss. Barnen och jag försöker koppla av, sedan Maken och barnen, sedan kanske nån helg ledigt tillsammans det vore ju onekligen TREVLIGT!

Hoppas ni åxå får njuta av en LEDIG söndag DET GÖR JAG!!!